Експозиція вишитих картин Cирцевої Ілони Володимирівни «І КОЖНА ВИШИВКА – ЧАСТИНКА МОГО СЕРЦЯ…»





Ілона Володимирівна народилася у 1958 році в м. Запоріжжя.
У 1981 році закінчила факультет електронної техніки Запорізького машинобудівного інституту ім. Чубаря за спеціальністю «Конструювання та виробництво радіоапаратури». Під час навчання при «Машинці» закінчила також інститут патентоведення та інститут перекладачів технічної літератури.  
Після навчання працювала в Запорізькому науково-дослідному інституті радіозв’язку перекладачем, пізніше – програмістом та перекладачем в Управлінні «Авіапромналадка», головним економістом в інспекції Шевченківського районного  держстраху (1990 – 1993 рр.), інженером-перекладачем у Запорізькому конструкторському бюро «Прогрес» ім. акад. Івченка (1998 – 2014 рр.).
Всі ці роки умілі руки Ілони Володимирівни невпинно працювали, щось створювали, даруючи іншим радість і творчу наснагу, але  різними видами мистецтва вона захоплювалася ще з дитинства. Найулюбленіші – малювання та художня вишивка.
Серед численних робіт майстрині – розписані у різних техніках дошки (Петриківський, Мезенський, Городецький розписи) і вишиті хрестиком та бісером картини.
Сьогодні Ілона Володимирівна вже не уявляє свого життя без голки та ниток. Щовечора вона поринає у світ творчості та фантазій, створюючи картини неймовірної краси!
 «Риби», «Свято», «Балерини», «Закохані», «Кримська вуличка», «Дощ», «Осінь», «Янгол та голуби», «Парочка закоханих», «Бешкетник», «Відданість», «Україночка», «Духмяний горошок», «Півоніі»… Ці та інші картини представлено в експозиції «І кожна вишивка – частинка мого серця…». Картини мають свою історію та настрій.
Бажаємо Вам приємного перегляду!

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки