Спогади про майстер-клас з виготовлення декоративних серветок


      Приємно згадувати сонячної теплої днини яскраві моменти, які відбулися в нашій бібліотеці протягом року.
 

        Ось вам весняні спогади:

       10 квітня 2017р. в залі мистецтвознавчої літератури Наукової бібліотеки ЗНТУ відбувся майстер-клас з плетення гачком декоративних серветок.

       Матеріал, з якого вони створювалися, незвичний.


  «Ми щодня викидаємо поліетиленові пакети тоннами, прирікаючи нашу планету на тисячолітнє переварювання цього деше- вого за нинішніми мірками матеріалу. Але ж його можна використовувати в «мирних» і дуже навіть естетичних цілях», - так розпочала свій майстер-клас Ірина Подчасо- ва, провідний фахівець Кафедри хімії та екології ЗНТУ, поділившись з учасниками секретами плетення гачком яскравих серветок.

   Ірина – добра, чуйна, відповідальна і дуже талановита людина. ЇЇ душа, тонка і ніжна, несе у собі все чудове і прекрасне, а руки не знають спокою. Вона - учасниця творчих виставок, які відбуваються у залі мистецтвознавчої літератури нашої бібліотеки.

  Плетення гачком – улюблене заняття Ірини. У вільний від роботи час вона створює справжні шедеври – вишуканий одяг, жіночі аксесуари, елементи інтер’єрного декору. Ці вироби виглядають ефектно і оригінально та успішно використовуються за своїм призначенням. 

     
Майстер-клас з виготовлення декоративних серветок пройшов у дуже приємній, душевній атмосфері.
    
     Заздалегідь підготувавшись до майстер-класу, Ірина забезпечила учасниць необхідними схемами та продемонструвала, як на практиці можна використовувати цей незвичний матеріал.







    Для прикладу вона принесла декілька яскравих різнокольорових серветок, оригінальну сумочку та килимок, створені власноруч.


    
 















  Учасниці майстер-класу отримали справжнє задоволення від спілкування з Іриною і, вислухавши безліч корисних порад, створили свої перші шедеври з цього матеріалу!





 


      Ми дякуємо Ірині за душевну атмосферу, яку вона створила під час зустрічі, за ті знання, якими вона поділилася з нами!!! Бажаємо Ірочці творчої наснаги нових ідей та  креативних рішень!




        Ось такі цікаві майстер-класи проходять у нас – в залі мистецтвознавчої літератури Наукової бібліотеки ЗНТУ!

       Тож слідкуйте за оголошеннями та приходьте до нас! Чекаємо вас на наступних майстер-класах!!!



Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки