Тестовий доступ до двох колекцій від Adam Matthew Digital - Defining Gender та First World War Portal


Запрошуємо наших науковців скористатися тестовим доступом до деяких колекцій від Adam Matthew, який триватиме від 12 березня до 9 квітня 2018 року.
Adam Matthew Digital є академічним видавцем у Сполученому Королівстві Великобританії та США. З 2012 року вона є незалежною дочірньою компанією Sage Publications. Компанія спеціалізується на онлайнових базах даних первинних джерел та колекціях гуманітарних та соціальних наук.

Колекція  Defining Gender

Колекція надає доступ до великої кількості оригінальних британських першоджерел, які збагатять навчальні та наукові дослідження тих, хто вивчає історію, літературу, соціологію та освіту з гендерної точки зору.


Доступ за посиланням:

Колекція First World War Portal

Портал "Перша світова війна" демонструє багатство першоджерел для вивчення Великої війни, матеріал сгруповано в три модулі:
"Під час Великої війни моральність стала значним військовим чинником, а пропаганда виникла як інструмент контролю над громадською думкою та важливою зброєю в національному арсеналі. Ця цифрова колекція, що охоплює широкий спектр міжнародних перспектив з матеріалами з США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Бельгії та інших країн, дає важливе уявлення про пропаганду та набір до армії упродовж цього бурхливого періоду."

Професор Девід Уелч
Університет Кента
Доступ за посиланням:
NB!    Функція "завантаження pdf" для тестового доступу - не доступна!

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки