Вернісаж талантів НУ «Запорізька політехніка»

Фотовиставка Корнус Тетяни Михайлівни  «Схід – Захід»


2 вересня у залі мистецтвознавчої літератури (ауд.516) наукової бібліотеки НУ «Запорізька політехніка» відкрилася фотовиставка Корнус Тетяни Михайлівни   «Схід – Захід»,  яка триватиме до 9 жовтня.

Напередодні святкування 120-річчя Олександрівського механічно-технічного училища (нині НУ «Запорізька політехніка») Наукова бібліотека університету продовжує знайомство з талантами нашого вишу. Пишаємося, що НУ «Запорізька політехніка» - це не  просто вищий навчальний заклад, це – місце, яке кожного з нас надихає та окрилює, пробуджує фантазію та підсвідомість, дає стимул творити не лише на науковій арені України, а й у мистецтві!

З 2 вересня у залі мистецтвознавчої літератури знов відкрито цикл виставок мистецьких творів викладачів та студентів нашого вишу. Серію художніх фотографій під назвою «Схід - Захід» представила Корнус Тетяна Михайлівна, яка викладала основи силової електроніки та моделювання електромеханічних систем в ЗНТУ понад 30 років!

Художнім фото Тетяна Михайлівна захопилася 12 років тому. Брала участь у різноманітних виставках фотоклубу «Запоріжжя», неодноразово займала перші місця.

Діюча в університеті виставка – це вже третя персональна виставка миткині. (Перші дві відбулися у виставковій залі Союзу фотохудожників України та мали приголомшливий успіх.)

На виставці «Схід - Захід» представлено 36 дивовижних фоторобіт Тетяни Корнус. Автор показала душевні пейзажі запорізького краю, Хортиці, а також Старий Львів з його неповторимою архітектурою, провівши паралелі між сходом і заходом України.

Тетяна Корнус – справжній професіонал своєї справи! Сучасні Запоріжжя та Львів не перестають дивувати своїми краєвидами, які ви можете побачити, відвідавши фотовиставку «Схід - Захід»!

Завітайте до зали мистецтвознавчої літератури (ауд. 516) наукової бібліотеки НУ «Запорізька політехніка» - і ви побачите все на власні очі!

Не забувайте дотримуватись карантинних заходів: масковий режим, дистанція.

Чекаємо на Вас!

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки