ІНФОРМАЦІНІ БЮЛЕТЕНІ "АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ": "Якими бувають фальсифікації та фабрикації?"– ІНФОБЮЛЕТЕНЬ №16


Аналітичний центр «ОсвітАналітика» презентує новий випуск бюлетеня «Академічна доброчесність», підготовлений експертом центру Євгеном Ніколаєвим.

У ньому Ви дізнаєтесь про те, які фабрикації і фальсифікації можуть виникати під час навчання і проведення досліджень та чому університетам у своїй діяльності важливо брати до уваги ймовірність їхньої появи. Бюлетень з кінця 2019 року пропонує актуальну інформацію з простіших і складніших запитань в царині академічної доброчесності, які виникають у студентів, викладачів і адміністрації закладів вищої освіти. Засадами підготовки цієї інформації є максимальна лаконічність представлення інформації, гарна верстка, доступна мова викладу, прив’язка до українського контексту й врахування найкращих міжнародних практик вирішення відповідних питань.

Даний матеріал взятий з інформаційно-аналітичного ресурсу «ОсвітАналітика» Аналітичний Центр Київського університету імені Бориса Грінченка https://osvitanalityka.kubg.edu.ua/2021/08/31/informatsijnyj-biuleten-akademichna-dobrochesnist-serpen-2021/


Ознайомитися з матеріалом можна тут:

Випуск №16: "Якими бувають фальсифікації та фабрикації?"


Попередні випуски серії:

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки