Запрошуємо на вебінари червня Web of Science українською


Доброго дня. Запрошуємо, за можливості, в цей складний для країни час долучатися до вебінарів. Як завжди вебінари українською, безкоштовні, на платформі Webex, з можливістю отримати сертифікат учасника, за умови прослуховування більше 90 % основного часу вебінару.


Cерія Research Smarter
28 червня 2022. Research Smarter: Світ цитувань

Цитування та його види. Чому ми цитуємо документи? Структура Web of Science, звідки та які там цитування, як їх оцінити та використати. Чемпіони цитувань та сплячі красуні.Звіт по цитуванню та пов'язані записи. Про що говорять абсолютні та нормалізовані показники, які використовували цитування: імпакт-фактор, CNCI, JCI, індекс Хірша тощо. Як ці метрика використовується для оцінки організацій, тем і науковців. Як збільшити цитування та h-індекс? Чому не підраховано всі цитати? Профіль автора, хто та де цитує ваші публікації (географія цитування). Пошук в пристатейній бібліографії. Як знайти цитування робіт/журналів, якщо вони не проіндексовані у Web of Science? Відповіді на ваші запитання.

Реєстрація: (київський час; натисніть на Register та заповніть анкету)
- 10:15–11:15: https://bit.ly/39E8WIV


30 червня 2022. Research Smarter: Новий Journal Citation Reports

Що чекає нас в новому Journal Citation Reports? Приєднуйтесь до нашого вебінару, щоб дізнатися як проаналізувати впливовість журналу, досліджуючи значну кількість показників цитування, в тч імпакт-фактор журналу, і його варіації, JCI квартиль та інші. І як приймати зважені рішення де публікуватися, незалежно від того, надсилаєте ви свій перший рукопис чи чергова видатна публікація.

Реєстрація: (київський час; натисніть на Register та заповніть анкету)
- 10:15–11:15: https://bit.ly/3PD4o60

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки