Безкоштовний тестовий доступ до SAGE Engineering and Materials Science journals!

До уваги науковців і студентів!


SAGE Publishing пропонує безкоштовний тестовий доступ до
SAGE Engineering and Materials Science journals до 30 червня 2016 року.

Розпочніть ваше дослідження саме сьогодні!

SAGE є міжнародним, провідним видавцем 70 найменувань видань в галузі машинобудування, матеріалознавства і обчислювальної техніки. Колекція охоплює 18 журналів Інституту інженерів-механіків (Institution of Mechanical Engineers) разом з іншими провідними дослідженнями з різноманітних напрямків, включно з відновлювальними та допоміжними технологіями, машинобудуванням та  полімерними матеріалами.

Щоб доступитися до SAGE Engineering and Materials Science journals переходимо на сторінку самостійної реєстрації ресурсу, де після реєстрації вам буде надано код активації. Після створення нового облікового запису вам буде потрібно повернутися на сторінку реєстрації та увійти в систему, щоб активувати тестовий доступ до 70 найменувань видань з машинобудування та матеріалознавства. 

Ресурс є англомовним.  

Перелік доступних видань за дисциплінами:
 

 






SAGE Publishing - є незалежною видавничою компанією, яка була заснована Сарою Міллер Маккьюн ( Sara Miller McCune ) у 1965 році у Нью-Йорку.  SAGE наразі нараховує понад 1500 співробітників у головних офісах Лос-Анджелосу, Лондону, Нью-Делі, Сінгапуру та Вашингтону (округ Колумбія). Видавнича програма охоплює понад 900 журналів та 800 видань на рік, рецензовані роботи та електронні видання, що охоплюють різноманітні напрямки досліджень у сферах бізнесу, гуманітарних, соціальних, природничих та технічних наук, а також - медицини.

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки