Запрошуємо скористатися тестовим доступом до деяких тематичних ресурсів Sage до 2-го березня 2018 року

Запрошуємо наших читачів скористатися в залах бібліотеки доступом до низки ресурсів від SAGE, а саме:

Sage Business Cases 

SAGE Business Cases – це електронна колекція бізнес-кейсів, створена на допомогу бібліотекарям, викладачам та студентам з урахуванням потреб  користувачів, яка пропонує понад 2500 практичних прикладів, що дозволяють наочно та доступно ілюструвати навчальну програму та покращувати опрацювання матеріалу.  До складу колекції увійшли кейси з аудиту, підприємництва, економіки, менеджменту, маркетингу, які були розроблені всесвітньовідомими навчальними закладами та асоціаціями (Yale School of Management, Cambridge Judge Business School etc.).

Сортування кейсів можна робити за кількома підставами:
  • за предметом,
  • за організацією, що розробила кейс,
  • за академічним рівнем.
До складу SAGE Business Cases входять також додаткові матеріали Teaching Notes (Викладацькі нотатки). Цей додатковий матеріал може бути закритим від звичайного користувача, але читачі нашого навчального закладу можуть отримати до нього доступ скориставшись кодом 1000653106 (‘Verification Code’ ), який є універсальним для нашого навчального закладу.


Доступ за посиланням:
http://sk.sagepub.com/cases


SAGE Video Business and Management

У цій колекції наразі доступні 454 відео тривалістю понад 143 годин. Вона включає в себе поглиблені інтерв'ю з експертами з усього світу за широким колом питань з інноваційного управління, корпоративної соціальної відповідальності та маркетингу соціальних мереж. Перегляньте актуальні думки від фахівців з бренд-маркетингу, серед яких професіонали Kellogg's та McDonald's та ін., від лідерів бізнесу, провідних маркетологів.

Сортування відео можна робити за кількома підставами:
  • за темою, предметом
  • за типом відео (конференція, документальне відео, лекція, інтерв'ю, панельна дискурсія, запис практики тощо),
  • за розповсюджувачем, організацією.

Доступ за посиланням:
https://sk.sagepub.com/video/business-management

SAGE Stats

SAGE Stats makes research easy by providing, in one place, annual measures dating back more than two decades. It features statistical data series created from more than 400,000 government and non-government datasets, covering popular topics of research interest for U.S. states, counties, cities, metropolitan areas, and ZIP codes. By harmonizing carefully-vetted data from multiple sources into the same format– allowing quick downloads, comparisons, and visualizations–SAGE Stats provides power and context for researchers at all levels.

SAGE Stats робить дослідження легким, збираючи в одному місці данні, що охоплюють більше ніж два десятиліття. Ця колекція містить статистичні серії даних, створені з більш ніж 400 000 державних та недержавних баз даних США, що охоплюють популярні теми досліджень і є цікавими для широкого загалу. Ретельно перевірені дані з кількох джерел та гармонізовані у той самий формат, що дозволяє швидко завантажувати, порівнювати та візуалізувати. SAGE Stats забезпечує потужний та змістовний контент для дослідників усіх рівнів.

Доступ за посиланням:
http://data.sagepub.com/sagestats/  

SAGE Business Researcher

SAGE Business Researcher – це ресурс, на якому представлені детальні звіти з найактуальніших питань бізнесу та управління. Будь-який звіт складається із наступних розділів:
  • Еxecutive summary
  • Overview
  • Background
  • Current situation
  • Looking Ahead
  • Chronology
  • Resources for Further Study
На додаток до докладних звітів SAGE Business Researcher також пропонує:
  • Короткі дослідження основних пов'язаних проблем,
  • Коментарі експертів,
  • Дані у вигляді таблиць та графіків.
 Доступ за посиланням:
https://businessresearcher.sagepub.com/

Термін дії тестового доступу - до 2 березня 2018 року, мова документів - англійська. 

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки