До Сонця разом із Parker Solar Probe!


Влітку цього року NASA відправить космічний апарат Parker Solar Probe до Сонця. Кожен охочий може відправитись в подорож разом з ним. До 27 квітня ви можете заповнити заявку і отримати свій квиток до Сонця: ваше ім'я внесуть в базу даних в один з мікрочіпів в апараті.
 
Ця подія не може залишитися поза нашою увагою, і ми потурбувалися про квиток для рідної бібліотеки! ;)

Parker Solar Probe буде надавати нові дані про сонячну активність і зробить важливий внесок у спроможність прогнозувати основні події, що стосуються космосу та погоди, які впливають на життя на Землі. Parker Solar Probe підійде ближче до поверхні Сонця, ніж будь-який космічний апарат до цього - на відстань близько 6,2 мільйонів кілометрів.
Космічний апарат і прилади будуть захищені від нагрівання Сонця щитом із вуглецевих композитів завтовшки 11,43 см, який має протистояти температурі 1,377 градуси (за Цельсієм) за межами космічного корабля. 

Квиток та деталі місії за посиланням: goo.gl/wDdWXW

"Дивіться на зорі, а не під ноги, будьте допитливими", -

Стівен Гокінг у зверненні до українців на
Сті́вен Ві́льям Го́кінґ (англ. Stephen William Hawking; 8 січня 1942, Оксфорд, Велика Британія — 14 березня 2018, Кембридж, Велика Британія) — фізик-теоретик, відомий своїми дослідженнями в астрофізиці, зокрема теорії чорних дір, популяризатор наукових знань.

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки