Всесвітня бібліотека програмного та проектного менеджменту



 
11 березня 2014 року PM World Library оголосила, що жителі України можуть зареєструватися на сайті: www.pmworldlibrary.net для вільного доступу до Всесвітньої бібліотеки PM (PMWL), яка є глобальним онлайн-ресурсом з проектного менеджменту та управління проектами. Проект PMWL був офіційно запущений на початку 2014 року. PM World Library підтримується організацією PM World, яка також видає PM World Journal (PMWJ, www.pmworldjournal.net), щомісячний онлайн-журнал, який друкує десятки статей, доповідей і новин про проекти  и проектний менеджмент по всьому світові.

Всесвітня бібліотека РМ (PMWL) є глобальним ресурсом для безперервного навчання в галузі програмного та проектного менеджменту. PMWL також надає інформацію для перебування в курсі змін в професії, новини і загальні відомості у цій галузі, програми та проекти, орієнтовані на організації по всьому світу. Дізнайтеся про нові книги, нові концепції, нові дослідження та іншу інформацію, що стосується програмного та проектного менеджменту.

Всі матеріали, що надаються через безкоштовний доступ, та реєстрація тільки англійською мовою.

Безкоштовний доступ надається випускникам, студентам, аспірантам, зареєстрованим в одному з університетів, акредитованих своєю країною, а також жителям України (як резидентам однієї з країн з низьким середнім рівнем доходів, згідно останніх даних рейтингу Світового банку).

Зареєструвавшись ви отримуєте безкоштовний доступ до наступної інформації та бібліотечних ресурсів:

  • авторські профілі та доступ до їх праць, що містяться в бібліотеці, а це сотні експертів з питань П/ПМ (програмного та проектного менеджменту), практикуючі фахівці, вчені, професійні керівники та автори книг;
  • статті та документи, що стосуються П/ПМ;
  • новини з багатьох джерел і організацій, пов'язаних з програмним та проектним менеджментом;
  • інформація, що стосується професії та освіти П/ПМ;
  • переліки блогів та веб-сайтів з проблем П/ПМ
  • інформація про нові книги з П/ПМ, книжкові огляди, новини видавництв та ін.;
  • окремі газети та журнали, пов'язані з П/ПМ;
  • інша інформація та послуги.

Світ програмного та проектного менеджменту постійно змінюється, тому для тих, хто працює в цій галузі постійне навчання і удосконалення є важливою запорукою для отримання професійних знань, досягнення зрілості і довгострокового успіху.

Доступ безкоштовний тільки протягом 12 місяців з дати реєстрації, кожен користувач може зареєструватися самостійно, перейшовши за посиланням: http://pmworldlibrary.net/who-gets-free-basic-access/, де потрібно обрати тип користувача, що відповідає вашим потребам (консультанти, автори, кореспонденти PMW-Journal, студент чи резидент країни з низьким рівнем середнього доходу). Ми пропонуємо проводити реєстрацію з використанням типу користувача «студент», оскільки він охоплює, як безпосередньо студентів, так і аспірантів, і інших дослідників.
Якщо ви починаете реєстрацію з головної сторінки ресурсу, то шлях буде мати наступний вигляд:

На сторінці за адресою: http://pmworldlibrary.net/who-gets-free-basic-access/ 
оберіть тип користувача "студент" чи "резидент країни з низьким доходом" та натисьніть TO REGISTER CLICK HERE
Заповнюєте реєстраційну форму (якщо ви обрали профіль "студент", то з`явиться додаткова графа "навчальний заклад"):

  Авторизація після реєстрації відбувається на головній сторінці ресурсу:


Про проблеми, що можуть виникнути повідомляйте за наступною адресою: info@pmworldlibrary.net.

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки