Запрошуємо на зустріч з майстрами творчого об’єднання «Самоцвіти Запоріжжя» 23 вересня!


23 вересня о 1500 годині в залі мистецтвознавчої літератури (516 ауд., 5-й корпус) Наукової бібліотеки Запорізького національного технічного університету відбудеться зустріч з майстрами творчого об’єднання «Самоцвіти Запоріжжя», роботи яких представлено на виставці, що триватиме у книгозбірні до 30 вересня.  


Автори поділяться таємницями своєї творчості, розкажуть як народжуються ідеї та які народні традиції надихнули майстрів на створення оригінальних виробів.


На сьогодні в об’єднанні творять дива народного мистецтва понад 50 професіоналів та аматорів, що працюють у різних техніках. 


Різнопланові  роботи 14 майстрів цього творчого колективу вражають яскравістю та майстерністю виконання, розмаїттям використаних технік: вишивка, живопис, Петриківський розпис, бісероплетіння, аплікація, пап’є-маше, кінусайга (печворк без голки), квілінг, модульне орігамі, робота із солоним тістом, в’язання та шиття. 




Як старшому поколінню, так і молоді, буде цікаво подивитися на картини з вати чи лушпиння цибулі, із солоного тіста чи з капустяного листа. Привертають увагу вишиванки, жіночі портрети, виконані бісером та стрічками, дивовижні витвори з пап’є-маше,  народні мотанки-обереги,  милі і кумедні авторські ляльки.


Усі роботи створені з любов’ю та викликають безліч позитивних емоцій і вражень,  спонукають до власної творчості. 


Такі виставки розширюють кругозір та надихають на нові ідеї. Кожен митець нашого міста, який бажає показати свої роботи, може це зробити у бібліотеці ЗНТУ. Можливо, чийсь творчий успіх почнеться з аудиторії 516. Варто лиш прийти, подивитися і спробувати. 

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки