Тестовий доступ до колекцій EBSCO-host до 10 червня 2018 року!

Асоціація "Інформатіо-Консорціум" пропонує тестовий доступ (за ліцензійною угодою з Компанією, володарем видавничих прав) для членів Консорціуму в режимі онлайн до електронних ресурсів компанії EBSCO-host.

Тестовий доступ триватиме до 10 червня включно.

Для початку роботи з локальної мережі ЗНТУ перейдіть за посиланням:

  • Спочатку обираєте інтерфейс - обирається перший з верху.
  • Далі обираєте необхідну базу даних. Щоб вибрати декілька баз даних для пошуку, поставте прапорці поруч із базами даних та натисніть кнопку "Продовжити".
  • Далі до Ваших послуг - пошуковий інтерфейс.

Academic Search Premier 

Academic Search Premier - мультидисциплінарна повнотекстова база даних від EBSCO, створена спеціально для потреб академічних інститутів, яка охоплює понад 4600 повнотекстових журналів (включно із близько 3900 назвами рецензованих журналів). На додачу до повних текстів ця база пропонує індексацію та анотації понад 8500 журналів. Ця наукова колекція пропонує інформацію практично з усіх галузей академічних дослідженнь, а саме, - комп'ютерні науки, інженерію, фізику, хімію, мову та лінгвістику, мистецтво та літературу, медичні науки, етнографію та багато іншого.

Academic Search Premier - це величезна колекція найбільш цінних рецензованих повнотекстових журналів, що пропонує критичну інформацію з багатьох джерел, унікальних для цієї бази даних.


Business Source Premier

Business Source Premier - найпопулярніша база бізнес-досліджень у галузі, яка надає повні тексти понад 2300 журналів, включно з повними текстами більш ніж 1100 експертних бізнес-публікацій. Ця база даних надає архів повних текстів глибиною до 1886 року, а цільові посилання можна знайти до 1998 року. 

Business Source Premier є лідером в повнотекстовому висвітленні усіх бізнес-дисциплін, включаючи маркетинг, управління, менеджмент інформаційних систем, проектний менеджмент, бухгалтерський облік, фінанси та економіку. База даних оновлюється щоденно.

Business Source Premier містить повні тексти провідних світових журналів з топ-менеджменту та маркетингу, в тому числі - Harvard Business Review, California Management Review, Administrative Science Quarterly, Academy of Management Journal, Academy of Management Review, Industrial & Labor Relations Review, Journal of Management Studies, Journal of Marketing Management, Journal of Marketing Research (JMR), Journal of Marketing, Journal of International Marketing тощо.

База даних також включає в себе інші джерела повнотекстової інформації, такі як економічні звіти країн з EIU, Global Insight, ICON Group та CountryWatch та докладні профілі 10 000 найбільших компаній у світі.

MasterFILE Premier


MasterFILE Premier містить повний текст майже 1700 періодичних видань, що охоплюють широке коло загальних питань бізнесу, здоров'я, освіти, науки, проблем мультикультурності та багато іншого. Ця база даних також містить повні тексти майже 500 довідників та понад 164 400 основних першоджерел, а також колекцію зображень із понад 502 000 фотографій, карт та прапорів. MasterFILE Premier містить архів PDF-файлів (із 1975 р.) ключових публікацій таких видань, як American Libraries, Foreign Affairs, History Today, Judaism, Library Journal, National Review, Saturday Evening Post та інші.


База даних оновлюється щоденно.

ERIC


ERIC (Education Resource Information Center), який фінансується  Інститутом освітніх наук Департаменту освіти США (Institute of Education Sciences of the U.S. Department of Education) - є онлайновим ресурсом літератури та досліджень в галузі освіти. 

База даних забезпечує доступ до інформації з журналів, включених до поточного індексу журналів у галузі освіти та ресурсів освітнього індексу (Current Index of Journals in Education and Resources in Education Index). Зміст включає журнальні статті, наукові доповіді, навчальні посібники, матеріали конференцій, дисертації та тези, а також книги, архівом до 1966 року. Містить посилання на повні тексти, або на інші джерела, сайти видавців, вказано DOI.

GreenFILE

GreenFILE пропонує добре досліджену інформацію, що охоплює всі аспекти впливу людини на навколишнє середовище. Контент колекції охоплює тематику глобального потепління, зеленого будівництва, забруднення навколишнього середовища, сталого сільського господарства, відновлюваної енергетики, переробки тощо. GreenFILE спирається на зв'язок між середовищем та різними дисциплінами, такими як сільське господарство, освіта, право, охорона здоров'я та технологія. GreenFILE відстежує зв'язок між навколишнім середовищем та різними дисциплінами, такими як сільське господарство, освіта, право, охорона здоров'я та технологія.

База даних забезпечує індексацію та реферування для понад 880000 записів, а також повні тексти Open Access для понад 13000 записів.

Health Source - Consumer Edition

Ця база даних - це найбагатіша колекція про здоров'я споживачів, яка доступна для бібліотек всього світу, яка надає інформацію з багатьох питань охорони здоров'я, включаючи медичні науки, харчові науки та питання харчування, догляд за дітьми, спортивну медицину та загальне здоров'я. Health Source: Consumer Edition надає доступ майже до 80 повних текстів із журналів, присвячених здоров'яю споживачів, таких як American Fitness, Better Nutrition, Fit Pregnancy, Harvard Health Letter, Men's Health, Muscle & Fitness, Prevention, Vegetarian Times

Ця база даних також включає в себе повні тексти, доступні для пошуку, для більш ніж 1000 брошур, пов'язаних із здоров'ям, та понад 130 довідників про здоров'я, включаючи книги, опубліковані Науково-медичним товариством. Крім того, Health Source: Consumer Edition містить понад 4500 звітів про клінічні довідкові системи (англійською та іспанською мовами); Інформацію про споживчі ліки AHFS, що включає в себе монографії з інформацією про наркотики; і медичний словник Merriam-Webster. Health Source: Consumer Edition охоплює такі теми, як СНІД, рак, діабет, наркотики та алкоголь, старіння, фітнес, харчування та дієтологія, здоров'я дітей, здоров'я жінок тощо.

Health Source: Nursing/Academic Edition

Ця база даних містить близько 550 наукових повнотекстових журналів, присвячених багатьом медичним дисциплінам. Health Source: Nursing / Academic Edition також містить інформацію про споживачів медикаментів AHFS, яка охоплює 1300 загальнодоступних лікарських навчальних паперів з більш ніж 4700 брендами.

Library, Information Science & Technology Abstracts

Library, Information Science & Technology Abstracts (LISTA) містить понад 560 основних журналів, близько 50 пріоритетних журналів та близько 125 обраних журналів; плюс книги, дослідницькі доповіді та процедур. Предметне охоплення колекції: бібліотечна справа, класифікація, каталогізація, бібліометрика, пошук інформації в Інтернеті, управління інформацією тощо. Покриття бази даних сягає ще середини 1960-х років.

MEDLINE

MEDLINE надає авторитетну медичну інформацію про медицину, медсестринство, стоматологію, ветеринарну медицину, систему охорони здоров'я, доклінічні науки та багато іншого. Створений Національною бібліотекою медицини (National Library of Medicine), MEDLINE використовує індексацію MeSH (медичні предметні рубрики) з ієрархічною структурою, підзаголовками та зростаючими можливостями для пошуку цитат з понад 5400 біомедичних журналів.

Newspaper Source

Newspaper Source надає повнотекстове покриття для  більш ніж 40 (США) та міжнародних газет. База даних також містить вибіркові повні тексти для 389 регіональних (США) газет. Крім того, надаються повнотекстові телевізійні та радіопередачі.

Regional Business News 

Ця база даних містить вичерпну повнотекстову версію регіональних ділових публікацій. Регіональні бізнес-новини представляюють понад 80 регіональних ділових видань, що охоплюють всі столичні та сільські райони США.

Teacher Reference Center 

Teacher Reference Center пропонує індексацію та анотації для 280 найпопулярніших журналів для викладачів та адміністраторів, що допомагають професійним освітянам. Це такі видання, як Assessment, Best Practices, Continuing Education, Current Pedagogical Research, Curriculum Development, Elementary Education, Higher Education, Instructional Media, Language Arts, Literacy Standards, School Administration, Science & Mathematics, and Teacher Education.


Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки