Оприлюднено чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics)




Національний університет «Запорізька політехніка» покращив свої позиції в рейтингу Webometrics! Наразі ми займаємо 26 місце серед ЗВО України і 4181 позицію – в світовому.

Згідно з оновленими результатами рейтингу Webometrics очолюють національний рейтинг вишів України КНУ ім. ШевченкаНТУ КПІ та Сумський державний університет.

Вебометричний рейтинг університетів світу (англ. Webometrics ranking of world’s universities) — один з рейтингів, за яким аналізують ступінь представлення діяльності університетів в Інтернет-просторі.

Метою рейтингу є підвищення присутності університетів в Інтернет і сприяння відкритій публікації результатів наукової діяльності.

Рейтинг складають з 2004 року і публікують двічі на рік (у липні та січні) на офіційному сайті http://www.webometrics.info. Його складає Лабораторія кіберметрики («Cybermetrics Lab») Національної дослідницької ради Іспанії («Spanish National Research Council», CSIC), яка діє при Міністерстві науки та інновацій Іспанії. Світовий рейтинг цтого року охоплює понад 31 тисячу закладів вищої освіти в світі, в Україні - 316

вишів: http://www.webometrics.info/en/Europe/Ukraine%20
Докладніше:ОПУБЛІКОВАНО РЕЙТИНГ WEBOMETRICS (JANUARY 2021 EDITION 2021.1.0 BETA) 




Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки