Рейтинг uniRank University Ranking

НУ "Запорізька політехніка":  

Рейтинг uniRank University Ranking (https://www.4icu.org), раніше відомий як 4ICU, позиціонує себе як неакадемічний рейтинг, що досліджує якість представлення та популярність вишів у Інтернет-просторі на основі незалежних вебометричних показників, зібраних з авторитетних джерел (Moz, Majestic, SimilarWeb). Автори рейтингу зазначають, що такий підхід покликаний допомогти студентам, викладачам та науковцям оцінити загальну популярність університету.

Сайт 4icu (Four International Colleges & Universities) - база даних, що систематизує відомості про навчальні заклади 200 держав. Рейтинг UniRank (4icu) у 2022 році визначався популярністю і відвідуваністю сайтів 14000 університетів світу (у 2021 році - 13800 ЗВО). Даний рейтинг видається з травня 2005 року. З того часу методологія рейтингу періодично доопрацьовувалася з метою забезпечення кращих результатів.

Поточний рейтинг обчислюється за спеціальною формулою на основі даних наступних веб-метрик:

Moz Domain Authority - (вказує на кількість і якість зовнішніх посилань на сайт за даними пошукової системи Google).

SimilarWeb Global Rank - (докладніше на сайті https://www.similarweb.com).

Majestic Referring Domains - (вказує на кількість і якість зовнішніх посилань на сайт за даними пошукової системи Majestic).

Majestic Trust Flow - (потік довіри) визначає силу посилань, які розміщені на сайті.
 

Докладніше: http://www.euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7533&fbclid=IwAR28c9xyIUBevKSdxqJNbmsQ5hMQDTDgXAWeVeE6MBYPfuRXyi1Zo-C2iXM





  

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки