Перша осіння серія вебінарів від Clarivate

 

Розпочинається осіння серія вебінарів від Clarivate

Найвідомішим продуктом компанії є платформа наукової літератури Web of Science, на якій серед 15 баз є головна і перша в світі наукометрична база - Web of Science Core Collection (WoS CC) в якій представлено реферативну інформацію з понад 21800 журналів за усіма галузями знань. В WoS CC відбираються видання, монографії, матеріали конференцій за прозорими критеріями. Проіндексовано реферативні дані кожної публікації: назва, всі автори, всі установи, вихідні дані публікації, резюме, ключові слова, грантова підтримка, пристатейний перелік літератури, що дозволяє визначити цитованість та впливовість окремого документу або групи, певного автору чи наукового колективу, установи або країни.

8 вересня 2022 ⏰16:15–17:15
Тема: Web of Science Core Collection: нові та старі можливості для науковця та адміністратора

ТемаУ вересні підсумуємо всі зміни, оновлення, новий функціонал, який з’явився у Web of Science Core Collection протягом цього року. Розглянемо з чого складається база, як відбувається індексація які матеріали можуть бути проіндексовані. Як знайти та проаналізувати матеріали за вашою темою, як використовувати символи скорочення за заміни, базовий та розширений пошуки, на що вказують наявні цитування. Як визначити де краще надрукувати свої результати. Як перевірити чи індексується дане видання у Web of Science і якій саме базі даних. Які установи ефективні в вашій галузі, які грантодавці фінансували аналогічні проєкти. Як зберегти отримані результати. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет


Реєстрація: https://bit.ly/3zC06EC

27 вересня 2022 ⏰10:15–11:15
Тема:
Research Smarter: Профілі дослідників у Web of Science

Тема Науково-дослідним установам важливо щоб їхні науковці були коректно представлені та видимі крізь публічні профілі в яких наведено важливі професійна здобутки. Крім того, такі профілі корисні для заповнення внутрішніх інформаційних систем перевіреною та підтвердженою інформацією, незалежно від того, чи це наукові публікації, цитати, експертні оцінки або робота з редагування журналу.

18 серпня профілі з Publons перенесено до Web of Science. Але безкоштовна версія профілю дослідника буде доступна, навіть якщо в установи/дослідника немає доступу до Web of Science.

Приєднуйтеся до цієї сесії, щоб дізнатися все про нові профілі дослідників Web of Science, які можуть:

• Підвищити репутацію вашої установи

• Допомогти дослідникам отримувати повідомлення про цитування їхніх робіт

• Презентувати дослідника потенційним грантодавцям та партнерам


Реєстрація: https://bit.ly/3PglYeM


Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки