Літературний вернісаж «Парад поетів Запорізького краю»


Шановні читачі, до Всесвітнього дня поезії абонемент художньої літератури підготував для вас літературний вернісаж «Парад поетів Запорізького краю».

Іван Франко назвав поезію «кристалізацією» життя; Ліна Костенко пише «Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі»… Поезія лікує, надихає, розчулює, смішить. Вона не вимагає від вас багато уваги й часу – але якщо ви все ж знайдете для неї трохи місця у своєму житті – вона вам неодмінно віддячить. Немає відповіді на питання, в чому секрет поетичних чарів. Поезія залишається загадкою. Всесвітній день поезії – гарна нагода попіклуватися про свою книжкову полицю й урізноманітнити її поезією.

Запорізька земля багата на обдарованих людей. Література завжди відігравала провідну роль у духовному житті Запорізького краю. Серед представників поетичного таланту: Петро Ребро, Віра Шмига, Лариса Коваль, Пилип Юрик, Віра Коваль, Микола Білокопитов та інші. Всі вони професійні майстри слова, які своєю творчістю зробили помітний внесок у розвиток інтелектуального і художнього життя українського народу. 







Запрошуємо на знайомство з творчістю поетів Запорізького краю до абонементу художньої літератури (ауд. 514, 5 корпус).
















Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки