Дари: Монографія «Physical and mechanical laws of metals structure formation in the processes of treatment and deformation. Theory, Structuring and Mechanical Properties»

Шановні викладачі та студенти! 

До фонду нашої бібліотеки надійшла монографія, наукове видання наших викладачів: Міщенко Валерія Григоровича, доктора технічних наук, професора кафедри «Інтегрованих технологій зварювання та моделювання» та Лоскутова Степана Васильовича, доктора фізико-математичних наук, професора кафедри «Фізики». . У книзі викладені найновіші праці в галузі фізики металів і прикладної металографії науково-педагогічних працівників Запорізького національного університету та Національного університету «Запорізька політехніка». Деякі з праць знайомлять читачів з термічною обробкою сталей, розробкою методів удосконалення деталей машинобудування та підвищення їх надійності. Монографія буде корисною для викладачів у підготовці лекційних та практичних занять і для наукової діяльності студентів т аспірантів.

Ми щиро дякуємо нашим викладачам за увагу до бібліотеки і бажаємо їм творчих успіхів і мирних днів.

Книга занесена до електронного каталогу бібліотеки. Інформація про дарувальника занесена до БД «Книги, подаровані бібліотеці».

Ознайомитися з монографією Міщенко Валерія Григоровича та Лоскутова Степана Васильовича можна у читальній залі бібліотеки (кім.511) та на абонементі наукової літератури (кім. 251-5).


#дари_бібліотеці_НУЗП

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки