Дари: колективна монографія кафедри обліку і оподаткування "Концептуальні основи та практичний досвід обліку, аудиту та оподаткування в умовах глобалізації економіки"

 

Висловлюємо щиру подяку Лищенко Олені Германівні,  к.е.н., доценту, завідувачці кафедри «Обліку і оподаткування» Національного університету «Запорізька політехніка», науковому редактору подарованої книги – колективної монографії:

Концептуальні основи та практичний досвід обліку, аудиту та оподаткування в умовах глобалізації економіки: колективна монографія кафедри обліку і оподаткування (Національний університет «Запорізька політехніка», м. Запоріжжя). Запоріжжя : видавець Мокшанов В. В, 2023. 239 с.

У монографії досліджено актуальні проблеми обліку, аудиту та оподаткування в умовах євроїнтеграції економіки, розкрито їх сучасний стан, надана оцінка перспектив їх подальшого розвитку. Монографія призначена науковцям, аспірантам, здобувачам вищої освіти, фахівцям-практикам у галузі обліку, аудиту, оподаткування, широкому загалу читачів, які цікавляться означеною проблематикою.

Книга занесена до електронного каталогу бібліотеки. Інформація про дарувальника занесена до БД «Книги, подаровані бібліотеці».

Ми щиро вдячні нашим науковцям за увагу до бібліотеки і бажаємо колективу кафедри «Обліку і оподаткування» творчих успіхів, наукових здобутків, Перемоги  і миру.

Запрошуємо університетську спільноту ознайомитися із актуальним науковим виданням в читальних залах нашої бібліотеки, в наявності також і електронна версія монографії.

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки