Нова література - видання проєкту "Наукова книга"!



Наукова бібліотека НУ «Запорізька політехніка» безоплатно отримала партію унікальної сучасної наукової літератури, випущеної як складова частина проєкту «Наукова книга» - це 31 назва, всього 48 примірників.

Проєкт Національної академії наук України «Наукова книга» — є їх найбільшим продовжуваним книжковим проєктом, який триває з 2001 року. Виконує проєкт «Наукова книга» видавництво «Наукова думка» НАН України. Усі книги проходять наукове рецензування, яке здійснюють щонайменше двоє фахівців, і ретельний багатоступеневий відбір на рівні наукової установи й відділення наук у Академії.  

«Науково-виробниче підприємство «Видавництво „Наукова думка“ НАН України» — найстаріше функціонуюче видавництво України (наприкінці 2022 року відсвяткувало своє сторіччя), що випускає фундаментальні та узагальнювальні наукові монографії українських учених, видання творів історико-культурної спадщини українського народу.

Обов'язковий тираж видань за проектом "Наукова книга" становить 300 примірників. Він виготовляється за кошти та на умовах державного замовлення і підлягає безоплатному розповсюдженню по бібліотеках, навчальних закладах, наукових установах відповідно до розпорядження Президії НАН України. Тобто у вільному продажі книг, виданих за проектом "Наукова книга" практично немає.

По мірі опрацювання ми будемо більш детально знайомити читачів з отриманими виданнями.








#дари_бібліотеці_НУЗП

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки