Інформаційний тематичний дайджест «Театру імені Володимира Магара – 95! Цікаві історичні факти»

27 березня – Всесвітній день театру. В цей день професійне свято відзначають працівники театру, а разом з ними – і мільйони небайдужих глядачів.

Сьогодні, у надважкі для українців часи, театр залишається надією гуманізму, дає людині шанс зберегти і утвердити гідність, дає шанс на виживання та є «надпотужною терапією,  яка потрапляє в душу і може там робити чудеса» (за словами  Ростислава Держипільського, генерального директора-художнього керівника Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка). Неоціненну роль в утвердженні гідної постави української нації відігравали і продовжують відігрівати українські театри.  Серед них – один із найстаріших професійних колективів України – Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр імені В. Г. Магара, який у березні цього року відсвяткував своє 95-річчя.

Тож пропонуємо вам, шановні користувачі, переглянути інформаційний тематичний дайджест «Театру імені Володимира Магара – 95! Цікаві історичні факти».


Вітаємо з Всесвітнім днем театру театральних діячів, театрознавців та людей, чиї життя і робота пов’язані з театральною сферою, і від усієї душі бажаємо прекрасних вистав, яскравих емоцій, життя з справжніми почуттями і щасливими подіями, гри з цікавими ролями і приголомшливими ідеями, миру і натхнення! І нехай похід в театр, любі друзі, завжди дарує вам  приємні враження від видовищ, а театральна творчість – наповнює світлою любов’ю.

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки