Запрошуємо на вебінари українською мовою про можливості платформи Web of Science


Запрошуємо на першу у 2019 році серію вебінарів про можливості платформі Web of Science та інших ресурсів компанії Clarivate Analytics для наукової діяльності.
18 лютого 2019 16:15 
Тема: Можливості платформи Web of Science для науковця

Тези: Як формується платформа Web of Science. Основні ресурси доступні українськими передплатникам. Можливості віддаленого доступу. Пошук та аналіз наукової літератури, партнерів, грантів. Використання фільтрів і тегів, аналіз пристатейної літератури та схожих записів. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, індекс Гірша, збереження результатів.
Реєстрація:
https://goo.gl/mC91Hp
19 лютого 2019 16:15
Тема: В яких виданнях опублікувати власні дослідження. 

Тези: Підбір і оцінка видання для публікації. Імпакт-фактор, квартиль та інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Оформлення переліку літератури за форматом обраного видання EndNote on-line. Де перевірити чи індексується видання в Web of Science.
Реєстрація:
https://goo.gl/dwxt1C
20 лютого 2019 16:15
Тема: Авторські ідентифікатори ResearcherID, Publons, Orcid: створення, корегування, функції.
 

Тези: Складнощі у пошуку і аналізу здобутків науковця та установи. Авторські профілі ResearcherID, Publons та ORCID, створення та підтримка в актуальному стані. Генерування звіту за публікаціями що проіндексовано у Web of Science Core Collection довільної групи науковців.
Реєстрація:
https://goo.gl/Csf4Tv
Умови не змінні: Щоб долучитися до вебінару необхідно своєчасно зареєструватися за відповідними посиланнями. На вказану вами електронну скриньку надійде лист з посиланням за яким необхідно перейти за 5-10 хвилин до початку. 

NB! Всі вебінари починаються о 16:15 за київським часом. Операційні системи нижче ХР не підтримуються програмою Webex, знайдіть комп’ютер з достатнім програмним забезпеченням та колонками або виводом звуку заздалегідь. Доброю практикою є колективний перегляд вебінарів в бібліотеках або коворкінгах. Вебінари безкоштовні. Якщо ви розпочинаєте знайомство з ресурсами Web of Science бажано планувати участь у всіх трьох заходах оскільки інформація пов’язана і не повторюється, реєстрація потрібна на кожен захід окремо. Сертифікати учасників передбачено.

Доповідач - к.б.н. Тихонкова Ірина фахівець з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії Clarivate Analytics

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки