Дар бібліотеці від Зеркаль Анастасії Вікторовни



Висловлюємо щиру подяку молодому вченому, професорці, д.е.н., доценту кафедри «Маркетингу та логістики» Зеркаль Анастасії Вікторівні , автору подарованої книги – монографії «Корпоративна культура та комерційна свідомість персоналу – інноваційні напрями розвитку підприємств».


Сподіваємося, ця книга буде корисним помічником для студентів у оволодінні знань, порадником для науковців і стане у нагоді усім тим, хто цікавиться сучасними методами управління персоналом. Бібліотека поповнила свій фонд ще одним сучасним науковим виданням.

Бажаємо Анастасії Вікторівні міцного здоров’я, миру, творчих успіхів та здобутків.

Книга занесена до електронного каталогу бібліотеки. Інформація про дарувальника занесена до БД «Книги, подаровані бібліотеці».
Запрошуємо університетську спільноту ознайомитися з новим науковим виданням, яке знаходиться у читальній залі (ауд. 513).

У монографії розглядаються інноваційні напрями розвитку підприємств. Визначено особливості управління персоналом підприємств на основі формування корпоративної культури та комерційної свідомості.
Проаналізовано теоретичні основи формування корпоративної культури та комерційної свідомості персоналу підприємства. Запропоновано використання компетентнісного підходу до розвитку комерційної свідомості та корпоративної культури персоналу підприємств. Визначено тенденції розвитку корпоративної культури та комерційної свідомості персоналу. Розглянуто вплив комерційної свідомості персоналу підприємства на продуктивність праці та запропоновано концептуальну модель оцінки її ефективності. Визначено інноваційні напрями розвитку підприємств та окреслено інструменти, методи та механізми управління формуванням та розвитком корпоративної культури та комерційної свідомості персоналу підприємства.

Для наукових працівників, викладачів, студентів, керівників підприємств та НR-менеджерів, а також усіх хто цікавиться сучасними методами управління персоналом та напрямами інноваційного розвитку підприємства.

#дари_бібліотеці_НУЗП

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки