Вебінари від Clarivate у серпні-вересні 2023 року



Вебінари безкоштовні, українською у ZOOM. Необхідна попередня реєстрація. Передбачено сертифікат учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару. До зустрічі.


31 серпня

Тема: Оновлені можливості Web of Science 

ТезиНа вебінарі про базові можливості Web of Science Core Collection. Створення аккаунту, оператори пошуку, ключові слова, результати пошуку та їх уточнення, збереження. Теми, журнали, партнери, гранти. Базові метрики: цитування індекс Гірша, імпакт фактор, Journal Citation Indicator, квартиль. Та нові функції, що появилися в 2023 році. Відповіді на питання з реєстраційних анкет.

Час 10:15–11:15
Реєстрація:
 
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_nU5eLfG1Rq6MkH7g1zI-tg


7 вересня 10:15
Тема: Інформація про гранти для наукової діяльності на ресурсах Clarivate

ТезиНа вебінарі подивимося яку інформацію про грантову підтримку можемо отримати в Web of Science Core Collection та InCItes та ознайомимося з можливості платформи Pivot-RP. Pivot-RP база даних грантових можливостей як більше 20 років допомагає науковцям знаходити джерела фінансування. Спробуйте знайти нові можливості для ваших досліджень з понад 28 тисяч відкритих пропозицій сумарною вартістю більше118 млн. Ознайомтеся з більш ніш 3,5 млн вже отриманих грантів щоб вдосконалити вашу грантову заявку. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.
Час 10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_KMmj-Yc5Q8m_pK3aH_SkIg

 

14 вересня 10:15
Тема: Як підібрати видання для публікації

ТезиСвіт журналів: історія, види, метрики (імпакт фактор, Journal Citation Indicatior квартиль), показники. Коли, за що та скільки, потрібно або варто платити Рецензування та його види. Порівняти видання в Journal Citation Reports. Строки публікації. Правила оформлення публікацій. Публікаційний процес. Чого не варто робити. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.
Час 10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_t-wkpyBMTvSDj92zdFaDiA

 

21 вересня 
Тема: Авторські профілі науковця

ТезиЯкі авторські профілі існують? Їхня мета та завдання. Що може бути представлено, які показники розраховуються, який створити, наповнити та коригувати профілі науковця у Web of Science, Orcid, ResearchGate, Google scholar. Основні помилки яких припускаються автори. Відповіді на запитання реєстраційних анкет.
Час 10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_PvcIZPsIS-Cp3cFSKw1lhg

 

28 вересня

Тема: Інтеграція платформ Web of Science та ProQuest

Тези: Унікальний контент платформ Web of Science та ProQuest дозволяють бібліотекам та університетам виконувати амбітні завдання. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися більше про останні інтеграції:

- Індекс цитування дисертацій ProQuest Dissertations & Theses Citation Index

- Інтеграція між Alma та InCites Benchmarking & Analytics

- Інтеграція між Alma та Journal Citation Reports

- Інтеграція між Primo / Summon та Journal Citation Reports

Подальші плани

Час 10:15–11:15

Реєстрація

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_MhIZjQjuSbqpNnOsuxpWvg

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки