Україна продовжила доступ до повнотекстових електронних наукових ресурсів на порталі «Research4Life» до кінця 2025 року!



 Україна продовжила доступ до повнотекстових електронних наукових ресурсів на порталі «Research4Life» як країна Групи А (вільний доступ), що тепер триватиме до кінця 2025 року!

Через портал «Research4Life» надається доступ до електронних колекцій книг і журналів провідних міжнародних видавництв ,зокрема:
⚡️ Elsevier
⚡️ Springer Nature
⚡️ John Wiley & Sons
⚡️ Taylor & Francis
⚡️ Oxford University Press
⚡️ Cambridge University Press
⚡️ IOP Publishing та інші
Міністерство освіти і науки України вдячне ресурсу Research4Life за надані можливості, які посилюють спроможності українських вчених!
Нещодавно керівництво проєкту Research4Life прокоментувало продовження співпраці у 2025 році: «Ми раді підтвердити, що матеріали Research4Life продовжуватимуть безплатно надавати в Україні протягом 2025 року. Тепер Україна входить до списку країн групи А Research4Life, що забезпечує безкоштовний доступ. Окрім того, деякі видавці передбачають звільнення від плати за оброблення статей для країн групи А», — зазначено в листі Сари Фіббс.
Укладання угоди про рівень обслуговування (Service Level Agreement), долучення України до мережі адміністраторів, підʼєднання доступу (Research4Life Country Connectors Network) між Research4Life та Державною науково-технічною бібліотекою України надало можливість для більш ефективної роботи та поліпшення комунікації щодо забезпечення українським установам доступу до ресурсів платформи.


Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки