Відкрито тестовий доступ до SAGE Journals Online до 30 квітня 2016 року!

До уваги науковців і студентів!

Знову відкрито безкоштовний тестовий доступ від відомого видавця навчальної літератури SAGE. 

SAGE Journals Online – це повнотекстові наукові журнали з проблематики різних галузей:  гуманітарних, природничих, суспільних наук, техніки та медицини. 
До 30  квітня 2016 року понад 1,5 мільйона статей з більше, ніж 940 журналів, що охоплюють гуманітарні і суспільні ,природничі,  технічні та медичні науки, а також понад 400 публікацій наукових спільнот та установ, доступні всім і всюди, незалежно від того, ким ви є - бібліотекарем, дослідником, викладачем, студентом чи просто особою, яка цікавиться питаннями з певної галузі знань. 


Розпочніть ваше дослідження саме сьогодні!


Щоб доступитися до SAGE Journals Online переходимо на сторінку самостійної регістрації ресурсу, де після реєстрації вам буде надано код активації. Після створення нового облікового запису вам біде потрібно повернутися на сторінку реєстрації та увійти в систему, щоб активувати тестовий доступ. 

Ресурс є англомовним. 
SAGE Publications - є незалежною видавничою компанією, яка була заснована Сарою Міллер Маккьюн ( Sara Miller McCune ) у 1965 році у Нью-Йорку.  SAGE наразі нараховує понад 1500 співробітників у головних офісах Лос-Анджелосу, Лондону, Нью-Делі, Сінгапуру та Вашингтону (округ Колумбія). Видавнича програма охоплює понад 900 журналів та 800 видань на рік, рецензовані роботи та електронні видання, що охоплюють різноманітні напрямки досліджень у сферах бізнесу, гуманітарних, соціальних, природничих та технічних наук, а також - медицини.


Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки