ІНФОРМАЦІЙНІ БЮЛЕТНІ "Академічна доброчесність": «ЯКІ КОРУПЦІЙНІ РИЗИКИ МОЖУТЬ МАТИ МІСЦЕ У ЗВО?» - Інфобюлетень №20

У черговому випуску бюлетеня «Академічна доброчесність» висвітлюється питання корупційних ризиків у закладах вищої освіти.  Пропонується певна систематизація специфічних для закладів вищої освіти корупційних ризиків, що має допомогти аналітичним підрозділам університетів — так само як усім учасникам освітнього процесу — у виявленні та їх мінімізації. 

Визначено термін «корупційний ризик» та окреслено основні його приклади, що стосуються академічних та організаційних питань діяльності університетів, а також декілька інших явищ, що можуть містити потенційну корупційну загрозу. 

Бюлетень з кінця 2019 року пропонує актуальну інформацію з простіших і складніших запитань в царині академічної доброчесності, які виникають у студентів, викладачів і адміністрації закладів вищої освіти. Засадами підготовки цієї інформації є максимальна лаконічність представлення інформації, гарна верстка, доступна мова викладу, прив’язка до українського контексту й врахування найкращих міжнародних практик вирішення відповідних питань. 

З новим випуском за лютий 2022 року можна ознайомитися тут  Integrity-bulletin-20


Попередні випуски серії:

Випуск №19: "Чому слід зважати на конфлікти інтересів?" 

Даний матеріал взяти з інформаційно-аналітичного ресурсу «ОсвітАналітика» Аналітичний Центр Київського університету імені Бориса Грінченка. Всі права захищені. Будь-яке копіювання та відтворення матеріалів можливе лише з посиланням на оригінал https://osvitanalityka.kubg.edu.ua/2022/02/21/informatsijnyj-biuleten-akademichna-dobrochesnist-liutyj-2022/

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки