Research4Life - онлайн-доступ до наукових та професійних рецензованих матеріалів

Українським науковцям до кінця 2022 року надано безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів, які доступні в межах проєкту Research4Life, про це йдеться в офіційній заяві на сайті Research4Life. 

Перелік доступних ресурсів суттєво розширено, більш ніж 15 видавців додатково відкрили електронні колекції книг і журналів для користувачів з України, зокрема, надано доступ до ресурсів таких великих видавництв:

Наразі майже 75 тис. книг, понад 12,5 тис. журналів і бази даних доступні для фахівців закладів вищої освіти та наукових установ України.

Повний перелік ресурсів, до яких надано доступ, можна переглянути за посиланням, зазначивши у відповідних полях назву країни та тип установи.
Портал Research4Life надає установам у країнах з низьким та середнім рівнем доходу онлайн-доступ до наукових та професійних матеріалів, що рецензуються. Мета Research4Lif – сприяти підвищенню рівня викладання, досліджень та прийняття рішень у галузі охорони здоров'я, сільського господарства, навколишнього середовища та інших природничих та соціальних наук.

Співробітники та студенти нашого університету отримали шестимісячний безкоштовний доступ до однієї з найбільших у світі колекцій наукової та технічної літератури, яку пропонують провідні міжнародні наукові видавництва.

Контент Research4Life згрупований у такі колекції:

Hinari — одна з найбільших у світі колекцій біомедичної та медичної літератури.

AGORA – це видатна колекція цифрових бібліотек у галузі харчування та сільського господарства.

ARDI надає доступ до науково-технічної інформації.

GOALI зосереджується на праві та соціальних науках, в тому числі розглядає політику, економіку, філософію, історію тощо.

OARE охоплює інформаційні ресурси про навколишнє середовище, в тому числі - екологію, географію, енергетику тощо.

Для отримання логіну і паролю пиштіь, будь ласка, на поштову скриньку: 

natali_p@zp.edu.ua

(Пилипенко Наталія Володимирівна)



Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки