Дари Сергія Васильовича Криворучко

 

Наукова бібліотека запрошує університетську спільноту ознайомитися з подарованим виданням Сергія Васильовича Криворучко, кандидата технічних наук, доцента, заслуженого раціоналізатора України, автора вже відомих нам наукових праць «Успіх в бізнесі від нуля до мільйонів» та «Оцінка результативності персоналу від звичайної до наукової. Визначення та порівняльний аналіз детермінованих і стохастичних підходів». Нова книга автора «Рекрутинг персоналу. Від азів до професійності» розрахована на широке коло читачів, які так чи інакше цікавляться питаннями рекрутингу персоналу - керівників державних і комерційних установ та компаній, менеджерів із персоналу, науково-педагогічних працівників, аналітиків, студентів. Багаторічна професійна діяльність дала автору поштовх до написання книги-путівника з освоєння найважливіших складових рекрутингу.

Криворучко, Сергій. Рекрутинг персоналу. Від азів до професійності - К.: Гнозіс, 2023. - 692 с.:

http://kryvoruchko.com/Recruitment-Personnel-Ukr.pdf

У книзі детально визначено та проаналізовано практично всі основні компоненти рекрутингу персоналу, починаючи з основ пошуку та добору (підбору) спеціалістів і закінчуючи особливостями діяльності зовнішніх та внутрішніх рекрутерів.

Особливо детально в книзі проаналізовано концептуальні поняття, визначення, аспекти та технологічні складові рекрутингу фахівців, зокрема: види, способи й методики пошуку та підбору працівників, основні критерії результативності та рентабельності, часові фази та загальні фінансово-економічні аспекти рекрутингу персоналу; основні технологічні складові пошуку персоналу; основні технологічні складові відбору персоналу; основні технологічні складові прийняття персоналу на роботу в компанію роботодавця; основні організаційні аспекти діяльності зовнішніх рекрутерів (рекрутингових агенцій) та окремі особливості організаційних аспектів діяльності внутрішніх рекрутингових підрозділів компаній — замовників персоналу.

Фонд бібліотеки збагатився черговим книжковим дарунком, сучасним науковим виданням. Колектив наукової бібліотеки   засвідчує  свою повагу та висловлює щиру вдячність Сергію Васильовичу за його плідну працю.

Бажаємо автору  невичерпної творчої енергії та наступних здобутків.

Книга занесена до електронного каталогу бібліотеки. Інформація про дарувальника занесена до БД «Книги, подаровані бібліотеці».

Запрошуємо шановних користувачів ознайомитися з виданням у

ч/з економіко-гуманітарних наук ( кім.513).

 

Інші книги автора в фонді бібліотеки:

Успіх в бізнесі від нуля до мільйонів [Текст] : монографія / Сергій Васильович Криворучко. - Київ : ЛАТ & К., 2018. - 463 с. - Бібліогр. : с. 461-463. - ISBN 978-617-7061-47-1 (в опр.).

У монографії досліджено теоретичні та практичні аспекти створення та реалізації бізнесу. Аналізуються різні фази підприємницької діяльності, методологічні та філософські принципи організації та вдосконалення бізнесу. Досліджуються основні аксіоми, писані та неписані правила ведення бізнесу. Автор на основі особистого досвіду створення успішного бізнесу викладає в книзі покрокове всі основні складові успішного бізнесу. Для студентів, науково-педагогічних працівників, аналітиків, бізнесменів – всіх, хто цікавиться питаннями успіху у підприємницькій діяльності.

Оцінка результативності персоналу від звичайної до наукової. Визначення та порівняльний аналіз детермінованих і стохастичних підходів [Текст] / Сергій Васильович Криворучко. - Київ : ЛАТ & К, 2020. - 72 с. - Бібліогр.: с. 70-71. - ISBN 978-617-7824-15-1 (в опр.).

В книзі проведено детальний порівняльний аналіз використання детермінованих і стохастичних підходів в оцінці результатів діяльності персоналу за індикаторами інформативності, точності, простоти, вартості та періоду оцінювання ступеня результативності спеціалістів, які працюють, як в однакових, так і в різних умовах.

#дари_бібліотеці_нузп

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки