Серія Research Smarter від Clarivate - вебінар 11 травня



Ірина Тихонкова , к.б.н., Консультант з регіональних рішень, Clarivate, запрошує долучитися до ознайомчих вебінарів щодо використання ресурсів та інструментів від компанії Clarivate, які допомагають науковцям проводити, аналізувати та презентувати наукові дослідження на світовому рівні.

Вебінари безкоштовні, українською, у WEBEX та інколи ZOOM, зверніть увагу що WEBEX не підтримує операційну систему ХР та нижче і застарілі версії браузера, оберіть відповідну техніку заздалегідь. Необхідна попередня реєстрація, оберіть зручний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету. Передбачено сертифікат учасника за умови присутності більше 90 % основного часу вебінару. До зустрічі.

Цього року буде серія Clarivate науковцям 2023 кожного другого четверга кожного місяця о 16:15. Раз на місяць серія Research Smarter, що проходить одночасно кількома мовами.


Серія Research Smarter

11 травня 

ТемаЦитування та наслідки

Тези: Історія та термінологія. Чому і для кого посилання важливі? Як правильно оформлювати. Лідери з цитування за Web of Science. Як проаналізувати цитування джерела яке не проіндексовано у Web of Science. Збагачені цитовані посилання . Звіт про цитування. Метрики. Профіль авторів Географічна карта цитування. Пов'язані записи. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет. В тому числі як підвищити цитування на індекс Гірша.

10:1511:15
Реєстрація

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_6RvBEezVQLWtt9XTiMjl6A

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки