RSC Journals (Royal Society of Chemistry) - вільний доступ до нових видань з хімії!

Royal Society of Chemistry (RSC) - надає нашому університету вільний онлайн-доступ до своїх нових видань відкритого доступу. 

Королівське хімічне товариство (англ. Royal Society of Chemistry, RSC) - наукове співтовариство (професійна асоціація) Сполученого Королівства, метою якої є розвиток хімічної науки. Спільнота була утворена новим королівським наказом в 1980 році шляхом злиття Хімічного товариства, Королівського інституту хімії, Товариства Фарадея і Товариства аналітичної хімії. Спільнота набула подвійної ролі - як наукового співтовариства і як професійного об'єднання.
       1.



Environmental Science: Water Research & Technology
 
Поточний номер:
http://pubs.rsc.org/en/journals/journalissues/ew#!recentarticles
 
Environmental Science: Water Research & Technology - наочне представлення високоякісних досліджень та інноваційних технологій, що провадяться в сфері відновлювальних водних ресурсів.
Перший випуск: січень 2015 року.
Періодичність: 6 разів на рік.






Вільний доступ до грудня 2016 року 
(для всіх організацій/інститутів за зареєстрованими IP-адресами).


2.
Nanoscale Horizons є провідним журналом, що публікує найостанніші повідомлення за всім спектром нанонауки і нанотехнологічних досліджень. Це інноваційний, професійно орієнтований, журнал, що динамічно розвивається під керівництвом редколегії із всесвітньо відомих науковців. 
Nanoscale Horizons є спільним проектом Королівського хімічного товариства і провідного у нанонауці дослідного центру - Національного центру нанонауки і технологій (NCNST) в Пекіні, Китай. 
Nanoscale Horizons охоплює дослідження, які поз'єднують різні галузі, пов'язані з нанонаукою і нанотехнологіями, в тому числі галузі фізики, хімії, біології, медицини, матеріалознавства, енергетики і навколишнього середовища, інформаційних технологій, охорони здоров'я і електроніки.


Перший випуск: січень 2016 року.
Періодичність: 6 разів на рік. 
Вільний  онлайн-доступ до грудня 2017 року (для всіх організацій/інститутів за зареєстрованими IP-адресами). 
3




Reaction Chemistry & Engineering
 
Поточний номер:
http://pubs.rsc.org/en/journals/journalissues/re#!issueid=re001002&type=current 
 
Reaction Chemistry & Engineering представляє новий журнал звітів передових досліджень за усіма аспектами створення молекул, який буде цікавий як фундаментальним дослідникам, практикам і широким верствам суспільства.



Від фундаментальної, молекулярного рівня хімії до великомасштабного хімічного виробництва -  
Reaction Chemistry & Engineering об'єднує співтовариства хіміків і інженерів-хіміків, які працюють з метою забезпечення провідної ролі хімії в сучасному світі. Журнал охоплює широкий спектр тематичних областей, в тому числі експериментальних, теоретичних і  різноманітних аспектів моделювання. 
Перший випуск: січень 2016 року.
Періодичність: 6 разів на рік. 
Вільний  онлайн-доступ до грудня 2017 року (для всіх організацій/інститутів за зареєстрованими IP-адресами).
 4.



 
Molecular Systems Design & Engineering
 
Поточний номер (на стадії підготовки): 
http://pubs.rsc.org/en/journals/journalissues/me#!recentarticles&adv 
 
Molecular Systems Design & Engineering забезпечує хаб для передових досліджень про молекулярні властивості, поведінку і взаємодію молекул, які можуть бути використані для розробки і конструювання кращих матеріалів, систем і процесів для досягнення конкретних функцій. 


Журнал має  міждисциплінарний характер - об'єднання фізики, біології, хімії, техніки і матеріалознавства, а також об'єднання  експериментальних, теоретичних та розрахункових досліджень. Спільний проект на перетині хімії та хімічної інженерії Королівського хімічного товариства та Інституту інженерів-хіміків (IChemE).

Перший випуск: готується до випуску у 2016 року.
Періодичність: 6 разів на рік. 
Вільний  онлайн-доступ протягом 2016 - 2017 років (для всіх організацій/інститутів за зареєстрованими IP-адресами).

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки