Тестовий доступ до 4-х колекцій Adam Matthew Digital

Шановні читачі Наукової бібліотеки Національного університету "Запорізька політехніка", у Вас є нагода скористатися тестовим доступом до обраних колекцій Adam Matthew Digital, який триватиме від 2-го лютого до 1-го березня.


Adam Matthew Digitalакадемічний видавець, що розташований у Великобританії та США. Є незалежною дочірньою компанією Sage Publications з 2012 року. Компанія спеціалізується на онлайнових базах даних першоджерел та курованих колекцій для гуманітарних та соціальних наук.





Документи кабінету Макміллана, 1957-1963 рр. забезпечують повне висвітлення висновків (протоколів) Кабміну та меморандумів уряду Гарольда Макміллана, а також вибраних протоколів та меморандумів комітетів з питань політики.

Висновки Кабінету міністрів оформлює секретар Кабінету міністрів або один з їх помічників і складає їх із підсумків усіх обговорень у Кабінеті Міністрів разом із конспектом прийнятих рішень. Меморандуми Кабміну складаються з усіх документів, розісланих членам Кабінету Міністрів та іншим міністрам для ознайомлення або в якості основи для обговорення. Ці документи визначають напрямки роботи всіх інших департаментів уряду, починаючи від аграрної політики та торгівлі до ядерної політики та питань міжнародної дипломатії.

Ця колекція також включає 165 файлів з приватного кабінету прем'єр-міністра. Вони є важливим доповненням до записів уряду та охоплюють усі аспекти розробки політики.


Колекція надає унікальне уявлення про американський споживчий бум середини 20 століття завдяки доступу до повних звітів про дослідження ринку Ернеста Діхтера (Ernest Dichter), піонера і головного аналітика споживчих ринкових досліджень та широко визнаного "батька" досліджень мотивації.







Ця колекція надає повні файли FCO 7 та FCO 82 за весь період президентства Річарда Ніксона.



    Англо-американські дискусії та інструктажі на найвищому рівні домінують у цих роботах. Також є багато матеріалів про соціальні умови, внутрішні реформи, торгівлю, культуру та навколишнє середовище.

    Крім того, існує сильне висвітлення рішень щодо політичної політики США з боку FCO (Foreign and Commonwealth Office) та посольства Великобританії у Вашингтоні; Призначення співробітників Білого дому та обговорення ООН; погляди на Європу; розміщення літаків F-111 на авіабазах США у Великобританії та боїв Ніксона за фінансування Конгресу; візити до США Гарольда Вілсона та Едварда Хіта; і внутрішня ситуація в США та внутрішня реформа. Існують також детальні оцінки всіх змін, спричинених президентськими виборами 1972 року, в яких Ніксон побив Джорджа МакГоверна з рекордною маржею, і в кожному штаті, окрім одного, аж до відставки через два роки в умовах майже певного імпічменту.

  • World's Fairs - світова історія виставок


Дослідіть явище світових ярмарків від Кришталевого палацу 1851 року та розповсюджених північноамериканських виставок, до ярмарків по всьому світові та експозицій двадцять першого століття. За допомогою офіційних записів, монографій, публіцистики, творів мистецтва та артефактів, цей ресурс об'єднує декілька архівів для багатих дослідницьких можливостей у цій різноманітній темі.



Звертаємо Вашу увагу, що доступ до колекцій наявний в залах бібліотеки, а функція завантаження pdf за умовами тестового доступу не активна.



Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки