ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ УКРАЇНСЬКУ КНИГУ



"ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ УКРАЇНСЬКУ КНИГУ" - під такою  назвою діє у нашій бібліотеці акція до Міжнародного Дня дарування книг (14 лютого).
    Це свято з'явилося у 2012 році та покликане об'єднати всіх, хто любить книги.
Започаткувала цей День засновниця сайту дитячої книги американка Еммі Бродмур.
Якось її син здивувався, чому в календарі немає дня, призначеного для дарування книжок один одному. Так, завдяки дитячій цікавості,  зародилася ця ініціатива.
     Книга – один із найцінніших винаходів людства!
     Звертаємося з проханням до всіх: якщо книжки, які ви вже прочитали сумно стоять на полицях у ваших оселях, "нудьгують" і тихо старіють, дайте їм друге життя, будь ласка!
     Можливо ви маєте вдома сучасні книги українського видання та українською мовою, які вже прочитали, або маєте можливість придбати нову книгу – ПОДАРУЙТЕ ЇХ НАШІЙ БІБЛІОТЕЦІ! Ми та наші читачі будуть вам дуже вдячні! Чекаємо вас на абонементі художньої літератури НУ "Запорізька політехніка" (5 корпус, ауд.514).
    У цей непростий час, коли йде війна… дуже потрібна підтримка, особливо моральна! Тут на допомогу приходять книги та бібліотека.
    Не залишайтесь байдужими - ваші книги-дарунки зможуть принести багато приємних хвилин, радість та добро не одному читачеві.
ДОБРІ СПРАВИ РОБИТИ ЗАВЖДИ ПРИЄМНО!

 

Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки