Нова література від видавництва ОЛДІ-ПЛЮС - інформаційні технології

 

Використання інформаційних технологій в теорії прийняття рішень: навчальний посібник/ О.Є.Лугінін, О.М.Дудченко, А.В.Рибчук, В.І.Покотилова.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019.- 240 с

 

Розглядаються загальні питання з технології прийняття господарських рішень по їх підготовці, організації розробки та вибору найбільш ефективних з них у процесах раціонального господарювання. Описується еволюція теорії прийняття рішень із стародавніх часів до наших днів. Наводяться математичні моделі та методи їх реалізації з вибору оптимальних рішень. Розглядається економетричний підхід до вибору рішень та оцінюються ризики з їх прийняття. Описуються формалізовані та інтуїтивні підходи до прогнозування рішень. У розділах посібника вирішення типових задач з теорії прийняття рішень здійснюється з використанням інформаційних технологій на ПК.

У додатках до посібника наводяться довідкові статистичні таблиці, тести з теорії прийняття рішень до поточного і заключного контролю знань, термінологічний словник та абетки грецької й латинської мов.

Посібник може бути корисним студентам, викладачам та фахівцям з теорії прийняття рішень.


 Інформатика: візуальне програмування: навчально-методичний посібник/ О.С.Булгакова, В.В.Зосімов, Н.А.Броницька, Н.В.Танкова.- Стереотип. вид.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020.- 312 с

Навчальний посібник є складовою частиною курсу інформатики, який орієнтований на студентів підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр. Розглянуто основи програмування мовою Object Pascal у середовищі Delphi 7. У посібнику викладено основний курс лекцій, практичні заняття з курсу та лабораторні роботи, які передбачаються при вивченні цього матеріалу за кредитно-трансферною системою організації навчального процесу. Набір запропонованих тем охоплює всі аспекти створення повноцінних програм. ... Для студентів педагогічних та класичних вищих навчальних закладів, а також викладачів та спеціалістів у галузі об’єктно-орієнтованого програмування.


Козяр М.М.   Комп'ютерна графіка AUTOCAD: навчальний посібник/ М.М.Козяр, Ю.В.Фещук.- Стереотип. вид.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020.- 304 с.


Посібник написано відповідно до програми курсу “Комп’ютерна графіка” для студентів напряму підготовки "Технологічна освіта” і охоплює всі її розділи. У ньому описано сутність комп’ютерної графіки, команди та функції системи AutoCAD, подано приклади, які ілюструють прийоми роботи з програмою. У навчальному посібнику містяться 14 лабораторних робіт із покроковими сценаріями виконання типових завдань в AutoCAD. Призначений для майбутніх учителів технологій і креслення з метою надання методичної допомоги в процесі підготовки до лабораторних занять із комп’ютерної графіки. Може бути використаний студентами, які здобувають технічну спеціальність, аспірантами, викладачами, інженерно-технічними працівниками.


Булгакова О.С.   Методи та системи штучного інтелекту: теорія та практика: навчальний посібник/ О.С.Булгакова, В.В.Зосімов, В.О.Поздєєв.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020.- 356 с

Навчальний посібник є складовою частиною курсу «Методи та системи штучного інтелекту» для студентів спеціальностей  12 "Інформаційні технології та спеціальності", 113 "Прикладна математика" та орієнтований на студентів підготовки ступеня бакалавр. У навчальному посібнику розглянуто моделі й методи, які застосовуються в системах штучного інтелекту. Значну увагу приділено питанням проєктування систем штучного інтелекту, розгляду основних напрямів розвитку інтелектуальних систем. Усі головні положення підручника розглядаються з використанням навчальних прикладів та ілюструються графічними матеріалами.

У навчальному посібнику викладено основний курс лекцій, практичні заняття з курсу, лабораторні роботи та завдання для самостійної роботи.





Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки