Нова література від видавництв ОЛДІ-ПЛЮС, Світ книг: економічні науки (продовження)

 


Ярьоменко С.Г.   Туристичні ресурси України: навчальний посібник/ С.Г.Ярьоменко.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021.- 472 с

Розглядаються питання класифікації туристичних ресурсів, їх властивості, характер використання та місце у туристичній діяльності. У посібнику виділено ключові розділи: характеристика та географія природних рекреаційних ресурсів, їх застосування у туризмі, можливості оцінки природно-рекреаційного середовища для потреб туризму; культурно-історичні ресурси – класифікація, види ресурсів, географія їх поширення. Окремим розділом охарактеризовано індустрію туризму, суб’єкти туристичної діяльності, а також планування та управління рекреаційними територіями.

Посібник може бути використаний для спеціальностей 242 «Туризм», 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізованих дисциплін соціальної та економічної географії України.


Управління рекламними проектами: навчальний посібник/ О.П.Луцій, Я.С.Ларіна, В.М.Фомішина, С.З.Весперіс; за ред. О. П. Луція.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019.- 308 с.

У навчальному посібнику розглядаються зміст, методи та інструменти управління рекламними проектами. Приділяється значна увага формуванню команди рекламного проекту та управління нею, питанням якості рекламного проекту, оцінюванню його ефективності. Навчальний посібник укладений з використанням робочих програм аналогічних дисциплін національних університетів України та декількох країн Західної Європи, а також враховуючи рекомендації науково-методичної ради факультету аграрного менеджменту НУБіП України. Посібник буде цікавим не лише для студентської молоді, але стане в нагоді керівникам підприємств та спонсорам майбутніх рекламних проектів.


Слюсаренко В.Є.   Практикум з бухгалтерського обліку: навчальний посібник/ В.Є.Слюсаренко.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021.- 500 с.

У навчальному посібнику викладено основи формування первинних документів, логіку організації системи знань стосовно сутності виникнення господарських операцій та їх документального підтвердження, що становить основу бухгалтерського обліку.

Систематизовано нормативно-правову документацію, що регулює організацію та методологію ведення бухгалтерського обліку, починаючи від фіксації господарських операцій у первинній документації, відображення їх в облікових регістрах та відображення узагальненої інформації щодо господарської діяльності у фінансовій звітності. Надано алгоритм заповнення всієї облікової документації з окремих ділянок обліку, що має велике значення для глибокого засвоєння теоретичного матеріалу та надбання практичних навичок з бухгалтерського обліку.


Мостова Л.М.   Організація обслуговування в ресторанному господарстві: підручник/ Л.М.Мостова, О.В.Новікова, І.М.Ракленко.- Харків: Світ Книг, 2021.- 657 с.

У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та торговельних приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування білизни. В посібнику приводяться основні види меню, правила подавання холодних і гарячих закусок, страв і напоїв. Наведений детальний опис процесів обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прийомів, а також спеціальних форм обслуговування і обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Значна увага приділена особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Розкрито особливості організації дозвілля в ЗРГ. Підручник призначений для студентів вищих учбчових закладів, коледжів, учнів професійних навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями обслуговування в закладах ресторанного господарства.


Сирохман І.В.   Товарознавство продовольчих товарів: підручник/ І.В.Сирохман.- Харків: Світ Книг, 2020.- 713 с.

Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов’язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, зміни в асортименті певних груп і видів товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів змін в асортименті певних груп і видів товарів. Підручник розраховано на студентів навчальних закладів ІІІ і ІV рівнів акредитації зі спеціальностей економічно-комерційного і управлінського спрямування, а також за спеціальностями «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології». Книга буде корисною також науковцям і спеціалістам-практикам, яких цікавлять питання загального товарознавства.


Товарознавство непродовольчих товарів: навчальний посібник/ Л.О.Радченко, Л.Д.Льовшина, М.П.Головко, О.В.М'ячиков.- Харків: Світ Книг, 2019.- 943 с

У навчальному посібнику викладено теоретичні відомості товарознавства непродовольчих товарів, містяться відомості про всі групи непродовольчих товарів, дана їх класифікація. Висвітлюються формування асортименту, основи виробництва, оцінки споживчих властивостей та вимоги до якості товарів. Навчальний посібник призначений для студентів спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі», «Експертиза товарів та послуг».


Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки