Нова література від видавництва ОЛДІ-ПЛЮС - технічні науки

 


Електричні апарати: підручник/ В.О.Бржезицький, В.Ц.Зелінський, П.Д.Лежнюк, О.Є.Рубаненко.- Стереотип. вид.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020.- 602 с

Підручник за змістом відповідає програмі курсу "Електричні апарати" для студентів електроенергетичних спеціальностей вузів. В ньому розглядаються фізичні явища, основні співвідношення і залежності, що використовуються при вивченні принципів дії електротехнічних пристроїв розподільних установок. Наведені основні терміни та означення, конструкції електричних апаратів, їх характеристики та умови вибору для роботи в електроустановках енергосистем. Підручник призначений для студентів спеціальностей "Електричні станцій", "Електричні системи та мережі" і може бути корисний для студентів інших енергетичних спеціальностей.


Інженерний захист територій: навчальний посібник/ А.М.Рокочинський, В.А.Живиця, Л.А.Волкова, М.І.Ромащенко; за ред. А. М. Рокочинського, Л. А. Волкової, В. А. Живиці, В. П. Чіпака.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2017.- 414 с

Навчальний посібник містить програмний матеріал дисципліни «Інженерний захист територій», методичні рекомендації до виконання практичних завдань, термінологічний словник, список літератури. Розглянуто прояви шкідливої дії води та причини їх виникнення. Наведені інженерні методи захисту сільськогосподарських територій і населених пунктів від затоплення, підтоплення та інших проявів шкідливої дії води, заходи з рекультивації порушених земель.

Призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології».


Кацив С.Ш.   Теоретичні основи електротехніки. Комп'ютерні розрахунки та моделювання нелінійних електричних кіл та кіл з розподіленими параметрами: навчальний посібник/ С.Ш.Кацив, Ю.Г.Ведміцький, В.В.Кухарчук.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2018.- 148 с.

У посібнику викладено комп’ютерні методи розрахунку та моделювання нелінійних елект-ричних кіл та кіл з розподіленими параметрами за допомогою найбільш поширених та відносно простих програмних продуктів: MathCAD та MicroCap. Наведено приклади розрахунку складних кіл, які є занадто трудомісткими при ручних роз-рахунках. Посібник розрахований на студентів, аспірантів та викладачів електро-технічних, електроенергетичних та електромеханічних спеціальностей, а також може бути корисною інженерам, які займаються теорією лінійних електричних кіл. 


Митрофанов О.С.   Основи експлуатації, обслуговування та ремонту двигунів внутрішнього згоряння: навчальний посібник/ О.С.Митрофанов, А.Ю.Проскурін.- Миколаїв: Турубара В. В., 2018.- 152 с.

Присвячено практичним питанням технічної експлуатації, обслуговування та ремонту поршневих двигунів внутрішнього згоряння. Розглянуто причини підвищених зносів основних деталей і вузлів двигунів. Надано рекомендації щодо зниження зносів. Наведено схеми і способи вимірювання та ремонту основних деталей. Дано узагальнені рекомендації з експлуатації основних систем та агрегатів, що обслуговують ДВЗ.

Призначено для студентів денної та заочної форм навчання при вивченні курсів «Експлуатація та обслуговування машин», «Експлуатація та ремонт двигунів внутрішнього згоряння», «Експлуатація установок з ДВЗ».



Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки