Нова література від видавництва ОЛДІ-ПЛЮС: українська мова


Берегова Г.Д.   Українська мова за професійним спрямуванням(в екології): навчально-методичний посібник/ Г.Д.Берегова; Стереотип. вид.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020.- 340 с

Пропонований посібник призначений для студентів спеціальностей «Водні біоресурси та аквакультура» й «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» аграрних закладів вищої освіти з метою поглибленого чи самостійного вивчення теоретичного матеріалу з української мови професійного спрямування, що передбачає узагальнення та систематизацію знань за трьома модулями: «Основні мовні та мовленнєві поняття», «Писемне професійне мовлення», «Усне професійне мовлення».


Линчак І.М.   Українська мова (за професійним спрямуванням в туризмі): навчальний посібник/ І.М.Линчак, Г.В.Матвєєва.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2020.- 330 с.

Посібник містить інформацію з різних аспектів усного та писемного мовлення майбутніх фахівців туризму. У ньому оптимально поєднано теоретичні положення і практичні завдання різноманітних типів та рівнів складності, що сприяє поглибленому опануванню й закріпленню набутих знань з української мови професійного спрямування. Для студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників організацій та установ туристичного профілю.


Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки