Нова література від видавництва Гельветика: соціальні науки

 

Соціальна робота з різними категоріями клієнтів: навчальний посібник/ С.В.Мітіна, С.П.Белавін, О.А.Орловська, О.П.Журавель; за ред. С. В. Мітіної.- Київ: Гельветика, 2021.- 436 с

У посібнику розглядаються теоретичні засади, правове забезпечення, напрями та окремі методи і технології соціальної роботи з різними категоріями клієнтів, які потребують кваліфікованої соціально-психологічної допомоги. До кожного розділу навчального посібника дібрано список додаткової літератури для поглибленого вивчення, запитання для самоконтролю знань, пропонуються завдання для відпрацювання практичних навичок та формування фахових компетенцій студентів. Теоретичний матеріал посібника доповнений додатками, які містять діагностичний інструментарій і методичні поради щодо роботи з окремою категорією клієнтів.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів зі спеціальності «Соціальна робота» та викладачів. Матеріали посібника також можуть бути корисні фахівцям соціальних закладів для організації роботи з різними категоріями клієнтів та самоосвіти.


Коментарі

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах

Icon Icon

Книжкова полиця видань НБ ЗНТУ

Популярні публікації

Загальна кількість переглядів сторінки